Heb je nog vragen?

FAQ

Hieronder vind je een lijst met een aantal veelgestelde vragen. Bekijk of jou vraag er tussen staat. Zo niet, laat het ons weten!

FAQ

Hoe moet ik parkeren met het deelvervoer dat ik gebruik?
Dit verschilt per vervoerder. Per verschillende deel vervoerder kan je dit vinden op hun website. Daarnaast wordt dit in de Moves app ook aangegeven!
Welke uren van de dag kan ik gebruikmaken van het reisproduct?
Dit is afhankelijk van de vervoerder waar je gebruik van maakt. De meeste deelvervoerders zijn in ieder geval beschikbaar tussen 06:00-01:00 (sommigen zelfs 24/7, dit kan verschillen per stad). Om te reizen met het OV ben je afhankelijk van de ingeplande rit tijden.
Krijg ik een overzicht van de reizen die ik heb gemaakt?
Ja! Aan het einde van de maand krijg je een overzicht van je gemaakte reizen. Mocht je gedurende de maand nieuwsgierig zijn naar je gebruik of hoeveel budget je nog over hebben, kan je dit vinden onder ‘Mijn Account’.
Ik heb klachten over het product. Wat moet ik doen?
Wanneer je klachten over het product hebt, kan je contact opnemen met de klantenservice. Na het doen van je melding, wordt er contact met je opgenomen om te kijken hoe we je kunnen helpen.
Kan ik blijven reizen als mijn maandelijkse budget op is?
Ja dat kan. Wanneer je je betaalgegevens invoert, kan je wanneer je reisbudget op is op eigen kosten verder reizen
Wat moet ik doen als mijn reisbudget op is?
Als tijdens de pilot je reisbudget op is, dan kan je ervoor kiezen om je budget op te toppen, door extra budget te kopen. Zo kan je vervolgens reizen op eigen kosten. Aan het einde van de maand ontvang je dan een factuur met een reisoverzicht.
Wie moet ik bellen bij een storing van de applicatie?
Als de Moves app niet werkt kan je contact opnemen met klantenservice die 24/7 beschikbaar is. Contact gegevens kunnen die de app gevonden worden, dan helpt de klantenservice je verder!
Wat is Moves? Wat is het verschil tussen Flytz en Moves?
Moves is de app die Flytz gebruikt voor de pilot. Flytz doet onderzoek naar een vernieuwd studentenreisproduct en Moves is een applicatie die deelvervoer bij elkaar brengt.
Wat wordt er bedoeld met het studentenreisproduct?
Elke student in Nederland die studiefinanciering heeft, heeft recht op het studentenreisproduct. Met het huidige reisproduct kunnen studenten voor een periode van 5 jaar óf doordeweeks óf in het weekend gratis reizen in het openbaar vervoer.
Kan ik mijn budget ook buiten Rotterdam gebruiken?
Ja, dat kan! Je kan je reisbudget via de Moves app gebruiken in heel Nederland, zolang er aangesloten mobilteitsaanbieders beschikbaar zijn.
Waarom is het gratis om mee te doen met de pilot?
Studenten doen mee aan een onderzoek waarbij ze vooraf hebben aangegeven dat ze in de maanden april, mei en juni geen gebruik maken van het studentenreisproduct via hun OV-Chipkaart. Hierdoor krijgen alle deelnemers gedurende 3 maanden een gratis budget om gebruik te maken van het OV, deelfietsen, deelscooters en deelauto’s.

Heb je nog meer vragen?

Contact

Mocht je nog andere vragen hebben neem dan nu contact met ons op. We proberen zo snel mogelijk een reactie te geven.

Contact
NL
/
EN